Buitenlands bezoek

Fedde S. Big Band ontving leerlingen uit Oostenrijk en Griekenland tijdens het internationaliseringsproject 'Bands Against Racism'.

Publicatiedatum: 26 april 2018

Leerlingen van de Fedde S. Big Band van Sevenwolden doen mee met het internationaliseringsproject ‘Bands Against Racism’. Dit betreft een Erasmus+ project. Erasmus+ is het Europese subsidieprogramma voor onderwijs, jeugd en sport. De gedachte erachter is dat mensen zich voortdurend kunnen ontwikkelen door onderwijs, opleidingen en niet-formeel leren: een leven lang leren.

Vorig jaar is de voltallige Fedde S. Big Band afgereisd naar Griekenland. Dit jaar hebben de leerlingen uit Oostenrijk en Griekenland onze locatie OSG Sevenwolden bezocht. In de Rinkelbom in Heerenveen hebben ze optredens verzorgd voor onze eigen OSG Sevenwolden-leerlingen en voor basisscholen in Heerenveen. Ook hebben ze een optreden gegeven voor cliënten van Talant.

Donderdag verzorgden de buitenlandse gasten een optreden in de grote pauzes van Sevenwolden-locatie Fedde Schurer. 's Avonds op het gemeenteplein heeft het grote gezamenlijke concert plaatsgevonden onder fantastische weeromstandigheden. Deze avond werd gepresenteerd door onze eigen docent Peter Groenbroek.

Vrijdagavond hebben ze ook nog een optreden verzorgd in Café de Post in Aldeboarn.

Terug naar het nieuwsoverzicht
Big Band race against racism
Bekijk meer foto's

Voltallige Big Band