Praktijk- ervaring

Maandag 15 december konden 14 leerlingen van het Vakcollege Sevenwolden, afdeling Horeca, Toerisme en Voeding, praktijkervaring opdoen tijdens de kerstbijeenkomst voor medewerkers van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland in Trinitas. De leerlingen verzorgden deze avond de catering.

Publicatiedatum: 17 december 2014

Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland organiseerde op 15 december een kerstbijeenkomst voor haar medewerkers. Omdat leerlingen van het Vakcollege Sevenwolden in Heerenveen graag mogelijkheden krijgen om praktijkervaring op te doen, bood de bank aan om hen samen met cateraar Jonker Sikke de catering te laten verzorgen tijdens de kerstbijeenkomst voor ongeveer 350 medewerkers. 

De vierdejaars leerlingen deden hun uiterste best en waren enthousiast. Erna Moet, praktijkdocent van de afdeling Horeca, Toerisme en Voeding bij OSG Sevenwolden: ‘Het is prachtig om leerlingen op deze manier ervaring op te laten doen. Zo’n echte situatie kunnen we niet op school creëren en juist daar leren de leerlingen veel van. Wij zijn erg blij met de samenwerking met de Rabobank.‘

Een impressie van de avond vind je op YouTube.

Terug naar het nieuwsoverzicht
kerstmarkt 2014
Bekijk meer foto's

IMG_0669