Samenwerking 3 organisaties

Publicatiedatum: 4 december 2014

Woensdagavond 26 november opende Topsport Talentschool OSG Sevenwolden in het kader van de Landelijke Open Dag Topsport Talentscholen haar deuren voor belangstellende ouders en (top)sporttalenten in de regio. In samenwerking met diverse talentcentra werd informatie gegeven over de mogelijkheden om sport en onderwijs te combineren in de ontwikkeling van sporttalent.

Presentaties van programma's van Instroom Talentcentra zoals basketbal, atletiek, hockey, (vrouwen)voetbal, schaatsen, ijshockey en Regionaal Talentcentrum judo en mogelijkheden binnen de onderwijsprogramma's van OSG Sevenwolden werden getoond. De ontwikkeling van de dit schooljaar gestarte SportLifeStyle klassen in de onderbouw en het bijzondere onderwijsprogramma aan het TAlentencollege Noord trokken veel aandacht.

Tijdens deze avond werd er door een drietal sportorganisaties een samenwerkingsverband getekend met Topsport Talentschool OSG Sevenwolden. Dhr. Jonker (basketbal), dhr. Lok (Gewest Friesland schaatsen) en dhr. Bijker (judo) en mevr. Popping (College van Bestuur OSG Sevenwolden) tekenden de samenwerkingsverbanden.

Foto: Jan van der Werf

Foto